EN email cariera

adresa

400187 Cluj-Napoca, ROMANIA
Str. Gorunului, nr.2, Bl. C6, sc. I, ap. 2.
Tel./Fax: 0264-439 255
E-mail: info@rpe.ro

cariera

Dorinta noastra este de a recruta, instrui şi a păstra cei mai buni ingineri, asigurându-ne astfel o echipă de profesionişti, pregătiţi pentru a face faţă oricărei provocări.

Imbinam armonios vasta experienta profesionala a proiectantilor de cariera cu energia, initiativa si dorinta de afirmare a tinerilor.

Valorile in care credem sunt vitale pentru creerea si păstrarea unor relatii de lungă durată pentru o companie respectată, durabilă şi de succes.

Beneficiile oferite angajatilor nostri reflecta aptitudinile, calificarile si experienta detinuta, dar si eforturile depuse pentru atingerea obiectivelor companiei.

Suntem o companie in continua dezvoltare, interesata in mod constant de noi colaborari cu specialisti avand experienta in domeniu proiectarii retelelor electrice, dar si de pregatirea si perfectionarea unor tineri dinamici, rigurosi, inovativi, plini de initiativa şi echilibrati.

Pentru detalii si informatii suplimentare cu privire la joburi vacante si aplicatii, va rugam sa ne contactati la adresa de E-mail: info@rpe.ro si sa ne transmiteti CV-ul dvs.